DESPRE NOI

JOC, RESPECT ȘI BUCURIE

Creșa Nr. 2 este structură arondată Școlii Gimnaziale „Stroe S. Belloescu” / nivel antepreșcolar / asigurarea educației timpurii pentru copiii de la 0-3 ani, pentru 3 grupe de antepreșcolari.

MISIUNE

Misiunea Creșei Nr. 2 este de a asigura servicii de îngrijire, supraveghere a copiilor care frecventează această unitate si de a dezvolta programe de educaţie timpurie adecvate acestei vârste.

DOTĂRI

Spațiile în care se oferă servicii de îngrijire și educație a copiilor sunt configurate în principal în: săli pentru preluare / predare a copiilor, spații de joacă/servit masa, spațiu de odihnă și grupuri sanitare.

Serbare Crăciun 2022

Culoare și Mișcare

Muzică prin Joacă

Mărțișoare

Rândunica cea voioasă

Joacă, Soare, Bucurie

Isteții
Grupa Mijlocie

Când am să cresc mare...

Joc, Joacă, Jucării

Un măr pe zi, ține doctorul...

SOMNUL

Dormitoarele sunt dotate cu pătuţuri de lemn care oferă posibilitatea de recreere şi odihnă într-o ambianţă liniştită.

ALIMENTAȚIA

Se asigură zilnic 2 mese principale şi 2 gustări, meniul fiind adaptat nevoilor nutriţionale ale copiilor, individualizat pe grupe de vârstă. Creşa dispune de bloc alimentar propriu autorizat sanitar-veterinar.

IGIENA

Obiectele sanitare sunt instalate astfel încât facilitează accesul uşor al copiilor pentru dobândirea şi exersarea deprinderilor de igienă individuală.

JOACA

Sălile de joacă sunt spaţioase, luminoase, cu ventilaţie naturală şi confort termic. Sălile sunt dotate cu mobilier şi jucării adaptate vârstei copiilor şi nevoilor lor de dezvoltare psiho-motorii. Aici se desfăşoară atât jocul liber, cât şi activităţile educaţionale cu scopuri şi obiective cuprinse în planificarea anuală. Spaţiu propriu de joacă în aer liber.

Creșa Nr. 2

Strada Mircea cel Bătrân, numărul 88, Bârlad, județul Vaslui