Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

ANUNȚURI PNRAS

Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, în cadrul proiectului PNRAS  F-PNRAS-1-2022-0016 cu titlul „Tineri Pentru Viitor!”

Anunt_selectie_experti_remediale_PNRAS

Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu invită participanți la depunerea ofertelor pentru asigurarea unei mese calde în cadrul proiectului PNRAS  F-PNRAS-1-2022-0016 cu titlul „Tineri Pentru Viitor!” Anunt_catering

Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu invită participanți la depunerea ofertelor pentru achiziția de dispozitive mobile si software în cadrul proiectului PNRAS  F-PNRAS-1-2022-0016 cu titlul „Tineri Pentru Viitor!”

 Anunt_achizitii_laptop

Cerere_oferta_laptop_imprimanta

Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu invită participanți la depunerea ofertelor pentru servicii de cazare, masă și tabere tematice în cadrul proiectului PNRAS  F-PNRAS-1-2022-0016 cu titlul „Tineri Pentru Viitor!

Anunt_achizitii_Tabara iulie

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE.”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”