Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

ACTIVITĂȚI PNRAS

ÎMPARTE ZÂMBETE, NU VIOLENȚĂ!

Reducerea abandonului școlar este o problemă majoră care necesită un efort de echipă: de la părinți și profesori, la instituții responsabile, lideri din comunitate!

Astăzi, 23 februarie 2023, a fost o zi extrem de intensă pentru toți cei implicați în cadrul proiectului PNRAS „Tineri Pentru Viitor!” cod F-PNRAS-1-2002-0016, proiect finanțat prin Schema de Granturi: Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar și derulat la Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu” Bârlad. 

În cadrul evenimentului inclus în proiect „Împarte zâmbete, Nu violență!”, ne-am bucurat ca printre participanți  – cei 70 de elevi, 20 de părinți, 16 cadre didactice, să fie reprezentați ai Primăriei Municipiului Bârlad, Poliției Municipiului Bârlad cât și ai Direcției de Asistență Socială Bârlad.

Activitatea a debutat cu intervenții ca speaker: 

prof. Savin Irina – manager proiect, Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu”

Vintilă Ana-Maria  – viceprimar, Primăria Municipiului Bârlad

Zanoschi Mihaela – director, Asociația „Bună Ziua, Copii din România”

Brojban Cristina  – director, Direcția de Asistență Socială Bârlad

Bobocică Alis – consilier școlar, Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu”

Vultur Corina- profesor de sprijin, Școala Gimnazială „Stroe S. Belloescu”

Elevii de gimnaziu, grupul țintă din cadrul proiectului PNRAS, îndrumați de diriginți, au prezentat astăzi produsele finale realizate de ei sub formă de mesaje, afișe, videoclipuri, și au fost implicați la dialog activ și productiv privind creșterea activității școlii!

 

 

 

FESTIVALUL SPORTULUI „CEL MAI BUN CONTINUĂ!”

TABĂRĂ TEMATICĂ „UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS!”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE.”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”